Gennem Sjælens persienner

Denne digtsamling har jeg arbejdet med i et par år. 

Digtene er landet lidt hist og pist - ofte når jeg har været ude at gå, så er ordene landet som små brikker i et puslespil, og så har jeg skrevet dem ned, når jeg er landet hjemme igen.

Men en del af digtene er kommet til live i poetfabrikken sammen med den vanvittigt inspirerende Arne Andreassen på min faste vinterferie-gospeluge i Haslev, der hedder "Syng for livet".

Og så er jeg en af den slags mennesker, der får de bedste ideer på grænsen til Drømmeland. Jeg har en lille notesbog og blyant liggende ved min seng, så jeg kan hurtig-skrible, når musen overfalder mig lige inden, jeg falder helt i søvn. Jeg har nogle gange tænkt: " Det her er så genialt, at det kan jeg helt sikkert godt huske, når jeg vågner i morgen." Men det kan jeg aldrig. Derfor notesbogen.

Så kan jeg nogle gange vågner op til et par sætninger, et begreb eller et billede, som lige genstarter inspirationen, og så får jeg lige skrevet det videre eller måske endda færdigt. Og nogle gange kan jeg så vågne op til lidt skribleri, jeg på ingen måde kan dechifrere :)

Digtsamlingen er godt på vej - og når den er færdig og udgivet engang, kan den naturligvis også købes her igennem.